pakhuis image

Ruimte voor

Particuliere opslag

Onze opslagruimtes zijn uitermate geschikt voor het opslaan van inboedels voor particulieren. Het is dus niet verwonderlijk dat maar liefst 80 % van onze opslagruimtes in gebruik zijn bij particuliere klanten. In onderstaande voorkomende situaties kunt u een tijdelijk tekort aan ruimte ondervinden, waarbij wij voor u direct een passende oplossing hebben.

U kunt een opslagruimte bij Pakhuis Opslag op particulier gebied onder andere gebruiken voor:

 • verhuizen
 • verbouwen
 • huis verkopen
 • samenwonen
 • scheiding
 • overlijden
 
 

Zakelijke opslag

Het Pakhuis Self-Storage is hét adres voor het tijdelijk opslaan van bijvoorbeeld uw archief of inventaris. In onderstaande voorkomende situaties kunt u een tijdelijk tekort aan ruimte ondervinden, waarbij wij voor u direct een passende oplossing hebben.

U kunt een opslagruimte bij Het Pakhuis Self-Storage op zakelijk gebied gebruiken onder andere gebruiken voor:

 • Archiefopslag
 • Seizoensgebonden goederen
 • Onderhoudsonderdelen
 • Bouwmaterialen
 • Promotiematerialen
 • Webshopvoorraad

OPSLAG VAN ZOMER- EN WINTERBANDEN

Gezien de enorme vraag naar winterbanden in het afgelopen jaar kijken wij bij Pakhuis Opslag naar een oplossing om uw zomer- en winterbanden op een professionele manier tegen een absolute bodemprijs op te slaan. U heeft hierbij de vrijheid om uw banden op te halen wanneer u dat uitkomt. De opslagruimte is beveiligd met onder andere een persoonlijke pincode en beveiligingscamera’s. Aangezien voor de opslag van banden vergunningen noodzakelijk zijn en wij hiervoor investeringen moeten doen, kunnen wij deze opslagfaciliteit alleen aanbieden bij voldoende interesse. Als u belangstelling heeft voor het opslaan van uw zomer- en winterbanden, vult u dan vrijblijvend onderstaand formulier in, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen. De opslag zal in principe plaatsvinden in de plaatsen Enschede, Hengelo en Almelo. 

 
 

Garageboxen

Kwalitatief de beste opslagunits tegen het laagste tarief, is inmiddels al 10 jaar onze business en niet zonder succes. Om onze formule te vertalen naar ruimtes voor u auto, motor, boot en overige te stallen goederen, is eigenlijk maar een kleine verandering. Vandaar dat wij de eerste stap gezet hebben en kunnen wij u binnen niet al te lange tijd ook voorzien van deze vorm van vastgoed verhuur. 

De toekomstige garageboxen en motorboxen die aan de dezelfde kwaliteitsnormen voldoen als onze bestaande opslagruimtes in de Self Storage vestigingen, zijn op verschillende punten onderscheidend ten opzichte van het bestaande huur aanbod. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de multifunctionele boxen ruimer zijn in zowel lengte als breedte ook zijn de garages hoger dan de gemiddelde garagebox. Dan is het terrein beveiligd met hekken en camera’s. En ook zeker niet onbelangrijk de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. 

De eerste locatie van deze Garageboxen zal aan de Larixstraat in Enschede zijn. Inmiddels zijn alle bouwtekeningen ingestuurd en is het wachten op het startschot. Er worden inmiddels al ruimtes gereserveerd dus mocht u interesse hebben reserveer dan vrijblijvend een garagebox. Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent prijzen of andere zaken, neem dan contact met ons op door de link te volgen en het contact formulier in te vullen. Zie hier de eerste plannen.

Opslagboxen

Een nieuw concept in Almelo zijn de kleine opslagboxen in Almelo, deze opslagboxen zijn uitermate geschikt voor kleine goederen. Denk daarbij aan, uw fotoboeken, cd roms, harde schijven, sieraden, archief, enzovoort. Al dit soort zaken tot een maximum tot +/- 8 tot 10 verhuisdozen past in deze kleine opslagruimte.

 

Waarom opslag huren bij Pakhuis Opslag

Prijs: Wij hebben de goedkoopste opslagruimtes in Twente. 

Veiligheid: Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons pand is voorzien van 24-uurs camerabewaking. Het elektronische toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat alleen personen met de juiste pincode of sleutel de opslagruimte kunnen betreden. 

Betrouwbaarheid: Onze droge en verwarmde opslagruimtes zorgen ervoor dat u uw goederen onbezorgd kunt opslaan.

Flexibiliteit: U wilt tijdelijk uw spullen kwijt, dus u wilt niet vastzitten aan een langlopend contract. Dat kan bij ons! U huurt de opslagruimte voor minimaal vier weken en daarna kunt u eenvoudig het contract opzeggen. 

Service en gemak: De wensen van de klant staan bij ons centraal. Zo kunt u als huurder bijvoorbeeld gratis gebruik maken van onze transportmiddelen, zoals transport- en palletkarren en steekwagens. Hoe groot of hoe klein uw opslagbehoefte ook is, wij zullen u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Onze opslagruimtes variëren in grootte van 1 tot 100 m3.

Ruime openingstijden: Onze opslagruimtes zijn dagelijks, dus ook in het weekend, van 06.00 – 23.00 uur voor u toegankelijk. U komt dus niet snel voor een dichte deur te staan. 

Locaties: Onze opslagruimtes zijn verspreid op vier locaties door heel Twente. Zo is er altijd een ruimte bij u in de buurt.

Geen BTW: U betaalt geen BTW over de huur van opslagruimte.

 

Contact

7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 geopend.
Postadres | 7545 NK Enschede Wethouder Nijhuisstraat 28

Locaties

Enschede

053 4 333 345

Frederikastraat 71

routebeschrijving

Almelo

0546 820 820

Dollegoorweg 5

routebeschrijving

Hengelo

074 2 470 370

Oude Postweg 26

routebeschrijving

U kunt onze vestigingen alleen op afspraak bezoeken. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op 0546-820820 of per e-mail op info@pakhuis-opslag.nl

Locatie

 

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag, maandag t/m zondag van 08:00 - 20:00 of stuur ons een mail.

 0546 820 820

We nemen zo spoedig contact met je op.